Mijn werk

Het mooie van dit werk is dat je anderen kan laten ervaren, dat niet alle antwoorden in je hoofd zitten.

Als jij een vol hoofd hebt en rond blijft draaien in gedachten, opinies, verwachtingen, en oordelen, constant áán staat, leef je als het ware alleen nog maar via je hoofd. Tot het je opbreekt.
De meeste voldoening krijg ik, wanneer jij gaat ervaren dat je  gevoel en je lichaam net zo’n belangrijke bron van informatie zijn. En dat je de balans in jezelf en je leven terugvindt door daar óók naar te luisteren.

Mijn kwalificaties zijn gericht op de behandeling van (jong) volwassenen (21+).  In de therapie gebruik ik hypnose en zelfreflectie om je te laten ontdekken waarom je doet wat je doet en hoe je hier concreet anders mee om kunt gaan. Tijdens een sessie zit je in een makkelijke stoel waarin je goed kan ontspannen. Je wordt niet aangeraakt. Met behulp van lichte hypnose en geleide visualisaties vorm je een brug tussen het bewuste (ratio) en het onbewuste (intuïtieve). Door zo te ontspannen ga je ‘uit je hoofd’ en leer je te luisteren naar je gevoel en je lichaam. Deze technieken kunnen op verschillende manieren worden ingezet:

  • Om inzicht te krijgen in je functioneren, de eventuele oorzaak daarvan en de mogelijkheden om het anders te gaan doen
  • Om krachtige suggesties door te geven om bepaald gedrag te veranderen of te stimuleren
  • Om ‘oud zeer’ te verwerken en te helen, zodat het niet meer belemmert
  • Om pijn te bestrijden en de oorzaak ervan te onderzoeken

Wat er nodig is bepalen we samen, op basis van het intake gesprek waarin we jouw situatie, wensen en behoeftes bespreken. Geen mens is hetzelfde dus ik werk altijd ‘op maat’ om tot het beste resultaat te komen.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden of dit iets voor jou is?
Het onbewuste bewust maken en ervaren wat het je brengt?

Bel of mail me gewoon.
Even kennis maken of kritische vragen stellen is vrijblijvend, kost niets en is nog leuk ook!

Een sessie wordt zittend ondergaan. Je wordt niet aangeraakt.

Mail naar info@intheta.nl of bel 06 – 41 389 387. 

Meer weten over de toepassing van hypnose in ziekenhuizen? NPO heeft de documentaire ‘Hypnose op recept’ uitgezonden. Bekijk hem hier.