Opleiding & kwalificaties

Ik ben nuchter opgevoed, met een voornamelijk rationele achtergrond. In Engeland behaalde ik mijn bachelor Business Administration (Regent’s University London). Na een loopbaan als inkoper bij o.a. De Bijenkorf, heb ik van 2007-2017 mijn eigen bedrijf gehad. Mooihoofd is nog steeds een toonaangevende online webshop voor vrouwen die borstkanker doormaken.

De afgelopen 12 jaar heb ik naast mijn baan psychosociale therapeutische opleidingen en trajecten gevolgd, waaronder NLP, Voice Dialogue (schematherapie), ontwikkelingspsychologie, levenstherapie en tenslotte hypnotherapie, psychosociale- en medische basiskennis. 

Inmiddels ben ik gediplomeerd Hypnotherapeut (4-jarige HBO opleiding) en geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en het CPION.
Ik ben tevens aangesloten bij het RBCZ (certificatie en registratie van artsen en therapeuten in de complementaire zorg op HBO-niveau). Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van de therapiekosten. Het complete overzicht van al mijn registraties vind je hier.
Mijn kwalificaties zijn gericht op de behandeling van (jong) volwassenen (21+).

Vanuit hoogsensitiviteit kwam ik tot de ontdekking dat niet alle antwoorden in je hoofd zitten; een buitengewoon A-HA moment! De verschillende staten van bewustzijn heb ik verder bestudeerd met behulp van meditatie, Joodse mystiek, Boeddhisme, spirituele psychotherapie, non-dual kabbalistic healing, Trance healing en mediumship (AFC, Londen).

 

Contact

Wil jij weten hoe het is om contact maken met je innerlijke wereld en te ervaren wat het je brengt?

Bel of mail me gewoon.
Even kennis maken of kritische vragen stellen is vrijblijvend, kost niets en is nog leuk ook!

Een sessie onderga je in een comfortabele stoel. Je wordt niet aangeraakt.

Mail naar info@intheta.nl of bel 06 – 41 389 387

Meer weten over de toepassing van hypnose in ziekenhuizen? NPO heeft de documentaire ‘Hypnose op recept’ uitgezonden. Bekijk hem hier.